Veiligheidsvoorschriften

Gebruik Wagenspanner, wagenhanger, buggyhanger, maxi-cosi & Box-spanner

Alle bovengenoemde producten dienen onder toezicht te worden gebruikt. Dit vanwege de kleine onderdelen. 

Controleer voor elk gebruik het product goed op eventuele beschadigingen. De houten kralen zijn gemaakt van onbehandeld beukenhout. En worden geverfd met non-toxic verf en lack. 

Deze producten zijn geen speelgoed en uitsluitend bedoeld om naar te kijken. Het gebruik op een andere wijze is geheel op eigen risico en verantwoording. Deem Design is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een bovengenoemde producten.

Let op!
Laat je kind nooit achter zonder toezicht. Controleer altijd of alle onderdelen nog goed vast zitten.

Gebruik Speenkoorden

De speenkoorden worden gemaakt volgens de veiligheidseisen ( NEN 12586 ) en zijn daarom maximaal 22cm exclusief clip.

De speenkoorden dienen altijd onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt, mag nooit gebruikt worden in een wiegje of bed en is geen speelgoed.

De Speenkoorden zijn zo gemaakt dat ze op geen mogelijke wijze los kunnen gaan, maar net als ieder voorwerp is een speenkoord onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen, controleer daarom of alle onderdelen nog goed vastzitten.

De speenkoorden zijn niet bedoeld om in de mond te stoppen, ,alsnog blijft dit een hulpstuk en geen speelgoed.

Bij gebruik altijd bevestigen aan een kledingstuk.

Wanneer speenkoorden in contact komen met (veel) speeksel en/of vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en/of sneller kapot gaan.

Gebruik van een speenkoord is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Deem Design is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een speenkoord.

Gebruik Rammelaar & Bijtring

Laat de baby nooit met de rammelaar/bijtring slapen en gebruik deze alleen onder toezicht. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Deem Design is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een bovengenoemde producten.

Gebruik Box-mobielen

Boxmobielen zijn bedoeld als decoratie en om naar te kijken, laat een kind hier nooit mee spelen. Zorg ervoor dat een boxmobiel altijd op een hoogte wordt gehangen die buiten bereik van het kind is om te voorkomen dat het kind hierin verstrikt kan raken. Verwijder het boxmobiel op tijd wanneer een kind erbij kan dmv staan of zitten.

Deem Design is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen en bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen.

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften.